LEGO Trolls World Tour 41253 - Plavba do světa country

Fanoušci filmu Trollové - Světové turné si jistě zamilují tuto úžasnou sadu Dobrodružství na vodě od Lego Trolls World Tour. 
EAN: 5702016616798
Kód 1: 2241253
Kód 2: 41253LEG
715 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci filmu Trollové - Světové turné si jistě zamilují tuto úžasnou sadu Dobrodružství na vodě od Lego Trolls World Tour. 

Tato Lego sada pro děti od 4 let s plovoucím vorem, pódiem a vězením představuje zábavný způsob, jak se naučit stavět. Vdechněte svým příběhům život se třemi minifigurkami trollů. Díky třem minifigurkám (včetně Poppy a Větvík exkluzivních country outfitech a exkluzivní minifigurky Hickoryho) a spoustě doplňků si lze s touto sadou hrát i dlouho poté, co ji sestavíte. Co udělají děti jako první? Prohlédnou si vor s nastavitelnou stříškou? Roztočí postavy na otáčejícím se parketu? Budou si hrát s Poppy a jejími vlasy? Nebo zavřou některou z postav do vězení? Kreativní hraní inspirované filmem Trollové.

Tyto úžasné sady a minifigurky inspirované filmem Trollové nabízejí dětem možnosti kreativního hraní. Svět Lego Trolls World Tour plný sběratelských prvků, včetně postaviček trollů, hudebních strun z filmu a dalších předmětů, nabízí vzrušující herní možnosti.

Rozměry kusového balení: 19 x 7 x 35 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Troll
Věk: Od 4 let
Načítám