LEGO Trolls World Tour 41252 - Trollové a let balónem

Sledujte, kam děti zavede jejich fantazie na epické cestě s jejich oblíbenými trolly v sadě Poppy a horkovzdušný balón od Lego Trolls World Tour. 
EAN: 5702016616781
Kód 1: 2241252
Kód 2: 41252LEG
799 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Sledujte, kam děti zavede jejich fantazie na epické cestě s jejich oblíbenými trolly v sadě Poppy a horkovzdušný balón od Lego Trolls World Tour.  Až budou děti zkoumat minifigurky trollů, prvky a doplňky, mohou si zároveň přehrávat scény z filmu nebo si vymýšlet své vlastní.

Vyprávění epických příběhů se sadou s figurkami z filmu Trollové. Součástí této sady jsou 3 minifigurky (a k tomu navíc Mr. Dinkles), takže zábava může začít ihned. Děti určitě nadšeně napodobí Poppy, Branche a jejich kamarády z filmu a pomohou jim doletět v balónu do Symphonyville. Sada dále obsahuje mapu, dalekohled umožňující navigaci a mávající srdíčka pro změnu polohy.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 28 cm

Sběratelská sada pro fanoušky filmu Trollové od DreamWorks. Řada Lego Trolls World Tour otevírá fanouškům filmu Trollové od DreamWorks zcela nový svět kreativního hraní. Tyto dětské stavebnice se sběratelskými doplňky a parádními odnímatelnými vlasy oživí svět Trollů. S návodem Instructions PLUS včetně interaktivních zobrazovacích nástrojů bude sestavení tohoto růžového horkovzdušného balónu mimořádně snadné.

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Troll
Věk: Od 6 let
Načítám