LEGO Disney 41166 - Elsa a dobrodružství s povozem

Prožívejte s vašimi dětmi kouzelné chvíle z filmu Ledové království II se stavebnicí Lego Disney Elsa a dobrodružství s povozem. 
EAN: 5702016368635
Kód 1: 2241166
Kód 2: 41166LEG
27,50 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Prožívejte s vašimi dětmi kouzelné chvíle z filmu Ledové království II se stavebnicí Lego Disney Elsa a dobrodružství s povozem.

Nalož povoz a vydej se na dobrodružství s Elsou a sobem Svenem do úžasného světa Ledového království II od studia Disney. Prozkoumej stáj se sobím mládětem a zahřej se u ohně, kde si můžeš opéct marshmallow. Po pikniku a odpočinku si s Elsou z Ledového království můžeš přehrávat další kouzelné příběhy.

Tato Lego stavebnice 4+ je speciálně navržena tak, aby byla zábavná a snadná pro děti v předškolním věku. Obsahuje postavy z pohádek studia Disney a Lego figurku sobího mláděte, a navíc speciální podložku pro začátečníky, která i úplným nováčkům ve světě Lego umožní zažívat radost ze stavění budov, vozidel a dalších modelů. Součástí je jednoduchý návod, který pomůže všem malým fanouškům Ledového království porozumět účelu jednotlivých stavebních kroků a rozvíjet představivost a důvěru ve vlastní rané stavitelské dovednosti ve známém prostředí pohádek studia Disney. Dopřejte všem Lego stavitelům úžasný stavitelský zážitek s návody na stavění PLUS, které jsou dostupné v aplikaci Lego Life pro smartphony a tablety. Snadno použitelný, intuitivní návod na stavění jim umožní za pochodu přibližovat, otáčet a vizualizovat jejich výtvory pomocí speciálního režimu. Návod na stavění PLUS je také vhodný pro malé stavitele, jelikož je provede stavitelským procesem a umožní jim dosáhnout větší nezávislosti a zažít úspěchy.

Tato stavebnice pro kluky i holky inspirovaná filmem Ledové království II obsahuje minipanenku a dvě Lego figurky sobů.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 26 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney, Ledové království
Věk: Od 4 let
Načítám