LEGO Art 31200 - Star Wars – Sith

Tento model potěší všechny fanoušky legendární ságy Star Wars. Postavte si ikonické umělecké dílo se stavebnicí Lego Art Star Wars – Sith. 
EAN: 5702016677713
Kód 1: 2231200
2 939 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Dárek pro vás
Lego Star Wars Clona do auta (na přední okno)
V hodnotě 299 Kč
Lego Star Wars Clona do auta (na přední okno)
Popis produktu
Parametry

Tento model potěší všechny fanoušky legendární ságy Star Wars. Postavte si ikonické umělecké dílo se stavebnicí Lego Art Star Wars – Sith. Vychutnejte si zasloužený oddych a postavte si parádní ozdobu domů nebo do kanceláře.

Vzdejte hold legendárním sithským lordům a postavte si jeden ze tří portrétů – bude to Darth Maul, Kylo Ren nebo Darth Vader? Pokud toužíte mít všechny tři naráz, pořiďte si sadu třikrát a vytvořte výstavku, která nemá obdoby. Ke stavění si pusťte přiložený hudební doprovod a poslechněte si informace a zajímavé příběhy pojící se k této stavebnici. Svůj výtvor doplňte o exkluzivní dílek s nápisem „Star Wars“ a pak si dílo náležitě vystavte.

Zapojte ruce i mysl Tuto stavebnici hravě zvládnete dokončit, i když nejste zrovna umělec nebo nemáte na kontě celou řadu sestavených Lego modelů. A jakmile budete hotovi, můžete si dílo s hrdostí vystavit. Tato Lego sada je součástí kolekce inspirativních stavebnic pro dospělé se zájmem o popkulturu, umění, design a architekturu. Jedná se o skvělý dárek pro všechny stavitele – ať už uděláte radost sami sobě, nebo někomu jinému.

Rozměry kusového balení: 41,5  x 40,4 x 5,3 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 18 let
Načítám