LEGO Art 31197 - Andy Warhol's Marilyn Monroe

Tato sada zaručeně potěší všechny fanoušky Andyho Warhola a Marilyn Monroe. Postavte si ikonické umělecké dílo se stavebnicí Lego Art Andy Warhol's Marilyn Monroe. 
EAN: 5702016677683
Kód 1: 2231197
2 939 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Tato sada zaručeně potěší všechny fanoušky Andyho Warhola a Marilyn Monroe.

Postavte si ikonické umělecké dílo se stavebnicí Lego Art Andy Warhol's Marilyn Monroe. Unikněte každodenním starostem a dopřejte si kvalitně strávený čas jen sami se sebou.

Vytvořte si slavný portrét Marilyn Monroe od Andyho Warhola. Ke stavění si pusťte přiložený hudební doprovod a ponořte se do světa umění a kreativity. Dozvíte se překvapivé informace a uslyšíte zajímavé příběhy pojící se s touto stavebnicí. Svůj výtvor doplňte o exkluzivní dílek s podpisem a pak si dílo náležitě vystavte. Zapojte ruce i mysl Tento nástěnný obraz hravě zvládnete vytvořit, i když nejste zrovna umělec nebo nemáte na kontě celou sbírku sestavených Lego modelů. A jakmile budete hotovi, můžete si dílo s hrdostí vystavit.

Tato sada z řady Lego Art je součástí kolekce inspirativních stavebnic pro dospělé se zájmem o popkulturu, umění, design a architekturu. Stavebnice potěší každého, kdo by se chtěl pustit do nového tvůrčího projektu – a nemusíte se stydět udělat radost sami sobě.

Rozměry kusového balení: 41,5 x 40 x 5,3 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 18 let
Načítám