LEGO Creator 31094 - Závodní letadlo

Vychutnej si letecká dobrodružství se sadou Závodní letadlo od Lego Creator 3v1.
EAN: 5702016367881
Kód 1: 2231094
Kód 2: 31094LEG
27,50 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vychutnej si letecká dobrodružství se sadou Závodní letadlo od Lego Creator 3v1, které se kromě klasického designu vyznačuje kombinací modré, bílé, žluté a červené barvy s parádními závodními samolepkami, viditelným propracovaným motorem s trubkami a válci, pevným podvozkem, velkou vrtulí, sportovními sklopnými křídly a nastavitelnými ocasními výškovkami. Toto impozantní letadlo dále obsahuje otevírací kokpit a jeho součástí je minifigurka pilota včetně potištěného obleku a helmy.

Závodní letadlo obsahuje viditelný motor s trubkami a válci, pevný podvozek, velkou otáčecí vrtuli, sklopná křídla, otevírací kokpit a nastavitelné ocasní výškovky, a k tomu navíc dva závodní pylony s vlajkami. Podívej se na parádní kombinaci modré, bílé, žluté a červené barvy závodního letadla s parádními závodními samolepkami. Obsahuje minifigurku pilota s potištěným oblekem a helmou. Otevři tmavou stříšku a získej přístup do kokpitu letadla, nastav ocasní výškovky a roztoč vrtuli. Vzlétni do oblak a pak se vrhni střemhlav k zemi a kličkuj mezi závodními pylony vysokou rychlostí! 

  • Závodní letadlo měří přes 10 cm na výšku, 23 cm na délku a 26 cm na šířku.

  • Vrtulník měří přes 11 cm na výšku, 19 cm na délku a 8 cm na šířku.

  • Stíhačka měří přes 10 cm na výšku, 22 cm na délku a 24 cm na šířku.

Počet dílků: 333

Sady od Lego Creator 3v1 ti nabízí tři různé stavitelské a herní zážitky. Postav toto vrtulové letadlo a přestav ho na helikoptéru nebo tryskáč a užij si ještě víc akce a dobrodružství.

Rozměry kusového balení: 19 x 35 x 7 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám