LEGO Creator 31091 - Přeprava raketoplánu

Vydej se na místo startu s výkonnou Přepravou raketoplánu od Lego Creator 3v1.
EAN: 5702016367867
Kód 1: 2231091
Kód 2: 31091LEG
579 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vydej se na místo startu s výkonnou Přepravou raketoplánu od Lego Creator 3v1, která obsahuje auto s plochou korbou a přívěs s vertikálními výfuky, střešní klaksony, tmavé čelní sklo a 10 robustních kol s mohutnými pneumatikami, a k tomu navíc raketoplán s velkými motory, otevírací dveře nákladového prostoru, funkční jeřáb a satelit.

Postav přepravu raketoplánu a přestav ji na parádní transportér helikoptéry nebo auto s karavanem. Přeprava raketoplánu obsahuje auto s plochou korbou a přívěs, a k tomu navíc vesmírný raketoplán a satelit. Auto s plochou korbou a přívěs nabízejí vertikální výfuky, střešní klaksony, tmavé čelní sklo a 10 kol s gumovými pneumatikami. Raketoplán nabízí autentickou barevnou kombinaci, tmavé čelní sklo, velké motory, otevírací dveře nákladového prostoru a funkční jeřáb. Nalož raketoplán na výkonný náklaďák a vydej se na místo startu. Vzlétni do vesmíru, otevři dveře nákladního prostoru, uveď pomocí jeřábu satelit na oběžnou dráhu a hladce se vrať zase zpátky na zem!

  • Přeprava raketoplánu (s raketoplánem) měří přes 10 cm na výšku, 28 cm na délku a 12 cm na šířku.

  • Transportér helikoptéry měří přes 8 cm na výšku, 17 cm na délku a 3 cm na šířku.

  • Auto s karavanem měří přes 4 cm na výšku, 16 cm na délku a 3 cm na šířku.

Počet dílků: 341

Sady od Lego Creator 3v1 ti nabízí tři různé stavitelské a herní zážitky. Postav přepravu raketoplánu a přestav ji na transportér helikoptéry nebo model auta s karavanem a užij si ještě více zábavy a dobrodružství.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 35 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám