LEGO Creator 31089 - Závodní model Sunset

Uháněj k cílové pásce se sadou Závodní model Sunset od Lego Creator 3v1. 
EAN: 5702016367843
Kód 1: 2231089
Kód 2: 31089LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Uháněj k cílové pásce se sadou Závodní model Sunset od Lego Creator 3v1. 

Toto parádní auto, které bylo vytvořeno na základě skutečného sportovního vozidla, nabízí aerodynamickou karoserii s velkými přívody vzduchu a kombinaci světle oranžové, bílé a tmavě modré barvy. Další funkce zahrnují zaoblené a tmavé čelní sklo, tmavé světlomety, viditelný zadní motor, velký zadní spojler a přilnavé pneumatiky. Zvedni střechu a získej přístup ke kokpitu nebo se podívej na konstrukci s nízkým třením a příčnými nápravami.

Závodní model Sunset nabízí aerodynamickou karoserii s velkými přívody vzduchu, zaoblené a tmavé čelní sklo, přístupný kokpit, viditelný zadní motor, velký zadní spojler a přilnavé pneumatiky. Podívej se na sportovní kombinaci oranžové, bílé a tmavě modré barvy závodního modelu Sunset. Zvedni střechu a získej přístup ke kokpitu závodního auta. Prožeň se ostrými zatáčkami jako vítr a vyhraj závod! Do kokpitu se vejde minifigurka se závodnickou helmou (není součástí balení).

  • Závodní model Sunset měří přes 5 cm na výšku, 16 cm na délku a 7 cm na šířku.

  • Klasické závodní auto měří přes 4 cm na výšku, 14 cm na délku a 7 cm na šířku.

  • Motorový člun měří přes 4 cm na výšku, 14 cm na délku a 7 cm na šířku.

Počet dílků: 221

Sady od Lego Creator 3v1 ti nabízí tři různé stavitelské a herní zážitky. Postav závodní model Sunset a přestav ho na klasické auto s otevřenou střechou nebo na motorový člun a užij si ještě víc akce a dobrodružství.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám