LEGO Minecraft 21162 - Dobrodružství v tajze

Děti si při stavění a hraní s touto Lego sadou užijí vzrušení z Minecraftu ve skutečné světě! 
EAN: 5702016618297
Kód 1: 2221162
Kód 2: 21162LEG
225 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti si při stavění a hraní s touto Lego sadou užijí vzrušení z Minecraftu ve skutečné světě! Malý stavitelé si budou vymýšlet svá vlastní dobrodružství se čtyřmi oblíbenými postavami z Minecraftu! Zažehněte jiskru dětské fantazie se Stevem, kostlivcem, vlkem a liškou. Můžete vystoupat na zasněžené vrcholky hor, nasbírat červené bobule k jídlu a přikládat do táborového ohně, který děti udrží v teple, zatímco budou v mrznoucí tajze těžit vzácnou rudu.

Vydejte se na výpravu do zamrzlé tajgy! Postavte si tábořiště s ohněm, abyste byli v teple, zatímco budete pomocí dynamitu odstřelovat vzácnou rudu. Máte hlad? Nasbírejte pár lahodných červených bobulí. Támhle jde přátelská liška… a tam kostlivec! Pozor – vlk je právě taky na lovu! Přiveďte ho ke kostlivci, dá si kostičku! Popadněte svůj zlatý meč, zužitkujte všechny své znalosti o Minecraftu a porazte kostlivého útočníka.

Stavebnice měří přes 9 cm na délku, 9 cm na šířku a 3 cm na výšku. 

Počet dílků: 74

Plán se ovšem brzy zvrtne a začne napínavé dobrodružství! Dopřejte hráčům Minecraftu zcela nový kreativní zážitek! Se sadami Lego Minecraft si malí stavitelé užijí svět neomezeného hraní. Díky autentickému prostředí ze hry Minecraft a oblíbeným akčním figurkám se děti od stavebnice nebudou chtít odtrhnout!

Rozměry kusového balení: 12 x 5 x 14 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám