LEGO Minecraft 21160 - Útok Illagerů

Akční dobrodružství ze světa Lego Minecraft v inspirativním prostředím, s parádním příslušenstvím a oblíbenými postavami z populární videohry. 
EAN: 5702016618273
Kód 1: 2221160
Kód 2: 21160LEG
1 695 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Akční dobrodružství ze světa Lego Minecraft v inspirativním prostředím, s parádním příslušenstvím a oblíbenými postavami z populární videohry. Když záhadný Kai přispěchá na pomoc do boje proti nepřátelským nájezdníkům, může se stát cokoliv! Děti objeví nespočet způsobů, jak stavět, hrát si a tvořit! Tři známá místa z Minecraftu – pouštní domek s plochou střechou, obchod a pole s úrodou – dávají hráčům nevyčerpatelně mnoho možností, jak model přestavovat pro své příběhy. Sundejte střechu domu a hrajte si v interiéru. Ve stavebnici najdete přátelské vesničany, Pillagery, Vindicatora, spoustu zvířátek a doplňků, a k tomu všemu i úžasného kousavého Ravagera. Je dost velký, aby se na něj dala posadit figurka, a má nebezpečnou otevírací tlamu!

Pillageři útočí pod vedením svého kapitána. Je s ním i Vindicator a Ravager, který neustále otevírá hladovou tlamu – moc se k němu nepřibližujte! Zachraňte před útokem vesničany, jejich obchod a celou úrodu! Abyste porazili nepřátele a nebezpečnou stvůru, budete potřebovat všechny své znalosti Minecraftu!

Model měří přes 46 cm na délku, 34 cm na šířku a 26 cm na výšku a je rozdělen na tři části.

Počet dílků: 562

Zažijte Minecraft ve skutečném světě s Lego kostkami a figurkami! Stavebnice Lego Minecraft dětem otevírají svět neomezené kreativity, ať už si budou hrát samotné nebo s kamarády či rodinou. A až malí stavitelé popadnou sestavitelné figurky, těžko je od hraní odtrhnete!

Rozměry kusového balení: 26 x 7 x 38 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám