LEGO Minecraft 21159 - Základna Pillagerů

Přeneste vzrušení z počítačového Minecraftu do skutečného světa s touto sadou Lego Minecraft. 
EAN: 5702016618266
Kód 1: 2221159
Kód 2: 21159LEG
715 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Přeneste vzrušení z počítačového Minecraftu do skutečného světa s touto sadou Lego Minecraft. Fanoušci si mohou přehrávat akční a kreativní dobrodružství s oblíbenými postavami – Pillagery a železným golemem.

Skvělá hračka pro děti na motivy Minecraftu ke hraní a na výstavku. Pillageři vybavení kuší, jejichž figurky spatří světlo světa v lednu 2020, chytili přátelského železného golema. Děti budou potřebovat veškeré své dovednosti a znalosti světa Minecraft, aby se jim podařilo železného golema zachránit. Model je rozdělen na tři části, které se dají přestavovat a upravovat, jak jen budete chtít. Sada nabízí spoustu doplňků a funkcí – včetně plně vybaveného stanu, dvou figurín pro trénink lukostřelby a funkce výbuchu dynamitu.

Pillageři uvěznili železného golema v kleci. Podaří se statečnému rytíři zachránit vesničany před nepřátelskými moby? Je to jen na vás! Otevřete klec pomocí dynamitu a pak popadněte sekyru a připravte se na boj s Pillagery. Ale kde se schovávají? Ve stanu nebo na cvičišti lukostřelby? Ochraňte ovečky! Až porazíte Pillagery, můžete třídílný model přestavět na nové dobrodružství!

Model měří přes 33 cm na délku, 20 cm na výšku a 18 cm na šířku a je rozdělen do 3 částí, které dětem umožňují přestavovat, znovu vymýšlet a vydávat se na stále nová vzrušující dobrodružství!

Počet dílků: 303

Zábavná Lego stavebnice s akčními figurkami z Minecraftu. Stavebnice Lego Minecraft dětem otevírají svět neomezeného hraní. Stavebnice Lego Minecraft představují skvělý vánoční nebo narozeninový dárek pro děti. A jakmile malí stavitelé popadnou úžasné, sestavitelné figurky, které jsou novinkou pro leden 2020, těžko je od hraní odtrhnete!

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 35 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám