LEGO Minecraft 21157 - Velká figurka: Prase s malou zombie

S velkou figurkou prasete a malou zombie si všichni hráči Minecraftu užijí vzrušení z videohry i v reálném světě. 
EAN: 5702016618242
Kód 1: 2221157
Kód 2: 21157LEG
355 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

S velkou figurkou prasete a malou zombie si všichni hráči Minecraftu užijí vzrušení z videohry i v reálném světě. Tyto rozměrné modely poskytují spoustu příležitostí k neomezenému hraní a představují parádní ozdobu na motivy Minecraftu do každého pokoje. Dopřejte dětem herní zážitek, jaký se jim s videohrou nedostane!

Děti ve věku od 7 let si zamilují přehrávat dobrodružství z Minecraftu ve skutečném světě. Prase a malá zombie jsou sestavitelné figurky s pohyblivými končetinami, díky kterým si děti budou moct užívat kreativní stavitelskou zábavu na motivy hry Minecraft, ať už jsou kdekoli. Můžete hýbat s hlavou a nohama rozkošného růžového prasete a také s hlavou, nohama a rukama roztomilé zelené malé zombie. Prase dokonce malou zombie rádo povozí na hřbetě!

Se svými 10 cm na délku nabízí velká figurka prasete opravdu vydatnou porci zábavy – ať už se při svých dobrodružstvích setkás malou zombie, která měří přes 7 cm na výšku, nebo s ostatními figurkami ze sbírky Lego Minecraft.

Počet dílků: 159

Velká porce zábavy s velkými figurkami Lego Minecraft! Sady s velkými figurkami Lego Minecraft jsou krásné, můžete je sbírat a – to je pro dospěláky to nejlepší – představují ideální vánoční či narozeninový dárek pro děti. Velké figurky přináší vydatnou porci zábavy a všichni hráči Minecraftu si s nimi užijí neomezené kreativní hraní.

Rozměry kusového balení: 19 x 5 x 14 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám