LEGO Minecraft 21156 - Velká figurka: Creeper a Ocelot

Děti si mohou užívat své velké minecraftové dobrodružství ve skutečném světě se 2 sestavitelnými postavami z populární videohry – Creeperem a Ocelotem. 
EAN: 5702016618235
Kód 1: 2221156
Kód 2: 21156LEG
355 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti si mohou užívat své velké minecraftové dobrodružství ve skutečném světě se 2 sestavitelnými postavami z populární videohry – Creeperem a Ocelotem. Tato hračka na motivy Minecraftu dětem zaručí hodiny zábavného hraní a potom skvěle poslouží jako dekorace inspirovaná slavnou videohrou.

Děti od 7 let si budou s nadšením přehrávat střetnutí Creepera a Ocelota z Minecraftu. Tyto modely z kostek jsou snadno sestavitelné a vypadají naprosto úžasně. Nastavitelné nohy a hlava Creeperovi propůjčují autentické pohyby, na které může žlutý Ocelot reagovat díky svým vlastním pohyblivým končetinám. Vyberte svou oblíbenou polohu – ideální k hraní i na výstavku! Se svými 10 cm na výšku přináší figurka Creepera opravdu velkou porci zábavy – ať už se na svých dobrodružstvích setká s Ocelotem (vysokým přes 5 cm), nebo bude šířit paniku mezi ostatními postavičkami Lego Minecraft.

Počet dílků: 184

Stavebnice s velkými figurkami Lego Minecraft jsou krásné, můžete je sbírat a – to je pro dospěláky to nejlepší – představují ideální vánoční či narozeninový dárek pro děti. Jsou navržené tak, aby mladým stavitelům dali možnost neomezeného hraní, a jsou extra velké, abyste si užili opravdu velkou porci zábavy ze světa Minecraft!

Rozměry kusového balení: 19 x 5 x 14 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám