LEGO Minecraft 21154 - Most ohniváků

Nasaď si své diamantové brnění, popadni diamantový meč a krumpáč a vyraz na Most ohniváků.
EAN: 5702016370928
Kód 1: 2221154
Kód 2: 21154LEG
979 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Nasaď si své diamantové brnění, popadni diamantový meč a krumpáč a vyraz na Most ohniváků. Nachází se v ohnivém podzemí a je plný lávy, padajících kamenů a nepřátelských mobů. Doluj glowstone, štěrk a netheritový křemen, sbírej houby a nether wart z písku duší a vytvářej lektvary uzdravení a skákání u varného stolu. Pak bojuj s děsivým wither kostlivcem, který má kamenný meč, vyhni se obávaným ohnivákům s točícími ohnivými tyčemi, přejdi most a získej truhlu plnou zlata a diamantů. Připrav se k boji!

Vyraz na dobrodružství do světa Minecraft se sadou Lego Minecraft Most ohniváků, ve které najdeš podzemí s mostem, hořící lávu, hrozivé moby a unikátní předměty. Fanoušci legendární videohry si zamilují aktivovat funkci padajících kamenů a funkce ohniváků, se kterými se utkají na mostě k pokladu. Děti také mohou tuto stavebnici nakombinovat s jinými sadami a vytvořit tak unikátní Lego Minecraft svět na hraní a vystavení. Součástí je minifigurka Alex, a navíc figurky wither kostlivce a 2 ohniváků s funkcí roztočení ohnivých tyčí. 

Součástí je minifigurka Alex, a navíc figurky wither kostlivce a 2 ohniváků s točícími ohnivými tyčemi. Sada obsahuje sestavitelné prostředí Minecraft podzemí s mostem, lávou, magmatem, pískem duší, glowstonem, štěrkem, kostkami netheritového křemíku, varným stolem, 2 lektvary a truhlou s pokladem. Nasaď si své diamantové brnění, popadni diamantový meč a vyraz na Most ohniváků! Bojuj s wither kostlivcem a vyhni se ohnivákům na mostě. Potom triumfálně získej poklad. Aktivuj funkci padání kamení a funkce ohniváků. Mezi zbraněmi najdeš 2 Minecraft meče a krumpáč. Doplňky zahrnují truhlu s pokladem.

Model měří přes 11 cm na výšku, 25 cm na šířku a 13 cm do hloubky.

Počet dílků: 370

Popusť uzdu své představivosti – přestavuj tuto sadu a vytvářej další a další modely Lego Minecraft!

Rozměry kusového balení: 19 x 35 x 7 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám