LEGO Minecraft 21151 - Souboj ve světě End

Popadni lektvar, endovou perlu a čarovný luk a připrav se na dlouho očekávané setkání ve světe Minecraft. 
EAN: 5702016370898
Kód 1: 2221151
Kód 2: 21151LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Popadni lektvar, endovou perlu a čarovný luk a připrav se na dlouho očekávané setkání ve světe Minecraft. Znič endový krystal, poraz endermana, zabij draka chrlícího ohnivé koule a staň se vítězem bitvy ve světě End! Užij si skutečná Minecraft dobrodružství s touto stavebnicí Lego Minecraft.

Stavebnice obsahuje sestavitelného draka s pohyblivými končetinami a endermana, a navíc prostředí dimenze End se sloupem z obsidiánu a endový krystal. Zkontroluj své drakobijecké brnění, popadni lektvar, endovou perlu a čarovný luk a připrav se na dlouho očekávanou bitvu ve světě End! Střílej ohnivé střely, pohybuj končetinami draka a vytvářej tak dramatické pózy. Mezi zbraněmi najdeš čarovný luk. Mezi příslušenstvím najdeš endovou perlu a lektvar.

Měří přes 9 cm na výšku, 23 cm na šířku a 13 cm do hloubky.

Počet dílků: 222

Popusť uzdu své představivosti – přestavuj sadu a vytvářej další a další modely Lego Minecraft! Spoj tento model s dalšími stavebnicemi a vytvoř si vlastní svět Lego Minecraft. Tato sada obsahuje také minifigurku drakobijce – a kód k získání skinu v online hře Minecraft Bedrock Edition.

Rozměry kusového balení: 19 x 26 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám