LEGO Architecture 21054 - Bílý dům

Jste zaneprázdnění. Máte pocit, jako byste pořád někam spěchali. A když už máte chvíli volno, rádi byste dobili baterky tím, že se budete soustředit na zábavnou, kreativní výzvu.
EAN: 5702016617368
Kód 1: 2221054
Kód 2: 21054LEG
2 190 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Jste zaneprázdnění. Máte pocit, jako byste pořád někam spěchali. A když už máte chvíli volno, rádi byste dobili baterky tím, že se budete soustředit na zábavnou, kreativní výzvu. Přesně tuto možnost vám nabízí model Bílého domu z Lego kostek. Tento stavitelský projekt, který zaměstná ruce i mysl, vám umožní postavit si slavnou pamětihodnost se všemi jejími výraznými prvky, včetně neoklasicistních sloupů prezidentského apartmá a sloupořadí spojujících východní a západní křídlo s okolními zahradami a fontánou. Model Bílého domu od Lego Architecture lze rozdělit na 3 části, které si tak můžete blíže prohlédnout. Nechybí ani Lego kostka s nápisem „The White House“, díky níž bude výsledný dojem naprosto dokonalý.

Pokud jste již někdy byli na adrese Bílý dům, Pennsylvania Avenue 1600, Washington DC nebo o tom sníte, případně pokud milujete cestování, architekturu, historii a design, je tato kreativní stavebnice určena právě vám.

  • Tento sestavitelný model Lego Architecture měří přes 11 cm na výšku, 47 cm na šířku a 20 cm do hloubky a je vhodný k vystavení doma nebo v kanceláři. 
  • Počet dílků: 1483

Lego sady pro váš životní styl Unikněte z každodenní dřiny a zbavte se stresu při stavění stylového modelu, který se bude vyjímat vystavený doma nebo v kanceláři. Tato sada, která je součástí sbírky Lego stavebnic pro dospělé se zájmem o umění, design, architekturu a popkulturu, představuje ideální dárek pro vás nebo pro nadšeného kutila ve vašem okolí.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1483
Věk: Od 18 let
Načítám