LEGO Duplo 10932 - Demolice na staveništi

Stavebnice Lego Duplo Demolice na staveništi umožňuje dětem spolu s rodiči ovládat tři úžasná stavební vozidla, zbourat dům a uklidit následný nepořádek.
EAN: 5702016618211
Kód 1: 2210932
Kód 2: 10932LEG
1 425 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Duplo Demolice na staveništi otevírá svět zábavných dobrodružství s jeřábem, náklaďákem a buldozerem. Nechte své děti zbourat dům demoliční koulí, tři dělníci na stavbě, pohyblivý jeřáb, buldozer s robustními pásy a otevírací kabinou, náklaďák se sklápěčkou, malý domek a spousta doplňků zaručí, že si předškoláci užijí hromadu zábavy, přičemž budou rozvíjet své jemné motorické a kognitivní dovednosti. Rodiče mohou dětem pomoct zbourat malý domek demoliční koulí, vyklidit staveniště buldozerem a dovést nové materiály pomocí náklaďáku znovu a znovu – čeká vás dobrodružství, které nebude brát konce.

Jeřáb měří přes 28 cm na výšku, 10 cm na délku a 12 cm na šířku – model je dost velký na pořádnou porci dobrodružství a zároveň není příliš mohutný, takže je ideální pro ručky dětí. Stavebnici můžete spojit s dalšími sadamiLego Duplo. Tato sada nevyžaduje baterie.

Ta nejlepší stavebnice pro malé děti? Sady Lego Duplo sou navrženy tak, aby uspokojily měnící se potřeby předškoláků a podpořily jejich vývoj. Pro ještě více herních zážitků lze jednotlivé sady kombinovat do úžasných nových modelů.

Rozměry kusového balení: 38 x 48 x 9 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 2 let
Načítám