LEGO Duplo 10931 - Náklaďák a pásový bagr

Stavebnice Lego Duplo Náklaďák a pásový bagr podnítí děti k průzkumu neomezených možností, které nabízí kreativní hraní. 
EAN: 5702016618204
Kód 1: 2210931
Kód 2: 10931LEG
409 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Duplo Náklaďák a pásový bagr podnítí děti k průzkumu neomezených možností, které nabízí kreativní hraní. Děti se ponoří do přehrávání úžasných dobrodružství s náklaďákem, bagrem a 2 dělníky, přičemž budou rozvíjet důležité fyzické a kognitivní dovednosti, které jim vydrží po celý život. Vozidla a pracovníci na staveništi, dvě figurky dělníků, náklaďák se sklápěcí korbou a bagr s otočným ramenem poskytují dětem a rodičům vše, co potřebují pro přehrávání úžasných příběhů. Při plnění úkolů na staveništi malí stavitelé ovládají vozidla a rozvíjejí své jemné motorické dovednosti. Nechybí ani balvany, které můžete naložit do náklaďáku. Ale pozor – balvan může každou chvíli prasknout! Ty nejlepší stavebnice pro nejmenší stavitele?

Náklaďák měří přes 11 cm na výšku, 14 cm na délku a 7 cm na šířku a bagr měří přes 12 cm na výšku, 18 cm na délku a 7 cm na šířku – ideální velikost pro malé ručky dětí.

Sady Lego Duplo jsou navrženy tak, aby uspokojily potřeby a podpořily vývoj předškoláků. Pro ještě více herních zážitků lze jednotlivé sady kombinovat.

Balení: 1 ks
Věk: Od 2 let
Načítám