LEGO Duplo 10930 - Buldozer

Stavebnice Lego Duplo Buldozer inspiruje děti ke stavění a hraní a prožijí s ní bezpočet zábavných příběhů. 
EAN: 5702016618198
Kód 1: 2210930
Kód 2: 10930LEG
8,04 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Duplo Buldozer inspiruje děti ke stavění a hraní a prožijí s ní bezpočet zábavných příběhů. Zatímco se děti ponoří do hraní příhod ze staveniště s buldozerem, budou rozvíjet své fyzické a kognitivní dovednosti, které jim vydrží po celý život.

Roztomilý model buldozeru s figurkou dělníka v reflexní vestě dává rodičům a dětem příležitost pracovat společně jako tým. Děti budou při řízení buldozeru a zvedání a snižování jeho lopaty rozvíjet své jemné motorické dovednosti. Buďte ale opatrní, balvan může každou chvíli prasknout.

Buldozer měří přes 10 cm na výšku, 17 cm na délku a 7 cm na šířku – ideální velikost pro kreativní hraní, ať už jste kdekoliv. Pro ještě více legrace můžete stavebnici spojit s dalšími sadami Lego Duplo na motivy stavění.

Hledáte kreativní stavebnici pro děti? Pestrá škála stavebnic Lego Duplo předškolákům a jejich rodičům nabízí spoustu krásných chvil při společném hraní. Sady Lego Duplo jsou navrženy tak, aby co nejlépe vyhovovaly rostoucím potřebám batolat – přináší ničím neomezené hraní a povzbuzují děti v sebevyjadřování a učení.

Rozměry kusového balení: 14 x 19 x 9 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 2 let
Načítám