LEGO Duplo 10924 - Závodní den Bleska McQueena

Zařaďte nejvyšší stupeň kreativity dětí s pomocí stavebnice Závodní den Bleska McQueena. 
EAN: 5702016618136
Kód 1: 2210924
Kód 2: 10924LEG
715 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Zařaďte nejvyšší stupeň kreativity dětí s pomocí stavebnice Závodní den Bleska McQueena. Při přehrávání vzrušujících příběhů s Bleskem McQueenem a Burákem z oblíbené filmové série Auta od studií Disney a Pixar budou děti rozvíjet jemné motorické a emocionální dovednosti. Stavějte, hrajte si a učte se Sada, v níž naleznete známé postavy z filmové série Auta od studií Disney a Pixar, je navržena k nastartování kreativity a vývoje dětí. Řízení modelů aut představuje skvělý způsob, jak malé ručky procvičí jemné motorické dovednosti. A jakmile bude po závodě, je načase na údržby a úpravy aut v dílně.

Blesk McQueen měří přes 4 cm na výšku, 6 cm na délku a 10 cm na šířku. Burák měří přes 13 cm na výšku, 12 cm na délku a 12 cm na šířku.

Rozměry kusového balení: 26 x 38 x 7 cm

Hrajte si s oblíbenými postavami. Díky známým postavám, parádnímu prostředí a spoustě zábavných funkcí a prvků poskytují stavebnice Lego Duplo - Disney a Pixar spoustu příležitostí k hraní – a rodičům a všem blízkým dávají možnost prožít krásné chvíle a vývojové milníky s jejich malým závodníkem.

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Cars
Věk: Od 2 let
Načítám