LEGO Duplo 10922 - Arielin podmořský zámek

Lego Duplo - Disney Arielin podmořský zámek představuje zábavnou a inspirující stavebnici, která v dětech podpoří rozvoj sociální a emocionálních dovedností.
EAN: 5702016618129
Kód 1: 2210922
Kód 2: 10922LEG
715 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Lego Duplo - Disney Arielin podmořský zámek představuje zábavnou a inspirující stavebnici, která v dětech podpoří rozvoj sociální a emocionálních dovedností. Hravý rozvoj dovedností s Malou mořskou vílou od Disneyho. Tato všestranná hračka, v níž nechybí oblíbené postavičky Ariel a Flounder, podněcuje ke kreativnímu hraní a povzbuzuje děti v rozvoji klíčových dovedností. Malí stavitelé mohou procvičovat jemné motorické dovednosti při otáčení Ariel a Floundera na kolotoči. Nebo si sklouznou na skluzavce, pustí se do hraní písniček s modelem xylofonu či prozkoumají truhlu s pokladem. Postavičky, které děti milují, v roztomilém prostředí.

Disney Arielin podmořský zámek měří přes 28 cm na výšku, 20 cm na šířku a 13 cm do hloubky a dá se jednoduše nakombinovat s ostatními sadami Duplo pro ještě více herních možností. Nejsou zapotřebí žádné baterie.

Rozměry kusového balení: 26 x 28 x 10 cm

Díky známým postavám, oblíbeným místům a spoustě zábavných funkcí a prvků poskytují stavebnice Lego Duplo - Disney skvělý úvod do hravého učení pro děti – a rodičům a všem blízkým dávají možnost prožít krásné chvíle s jejich malým milovníkem pohádek od Disneyho.

Balení: 1 ks
Věk: Od 2 let
Načítám