LEGO Duplo 10919 - Batmanova jeskyně

"Joker" prchá z vězení a je na vašem malém staviteli, aby spojil síly s Batmanem a Robinem a společně ho znovu dostali za mříže. Váš malý hrdina si při tom užije spoustu napínavé akce, prožije bezpočet dobrodružství!
EAN: 5702016618099
Kód 1: 2210919
Kód 2: 10919LEG
805 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

"Joker" prchá z vězení a je na vašem malém staviteli, aby spojil síly s Batmanem a Robinem a společně ho znovu dostali za mříže. Váš malý hrdina si při tom užije spoustu napínavé akce, prožije bezpočet dobrodružství a možná si osvojí i pár superschopností!

Všestranná stavebnice Lego Duplo Batmanova jeskyně podnítí kreativitu a rozvoj dětí. Nechybí figurky Batmana, Robina a Jokera. Děti budou moci projet Batmobilem branou a otevřít dveře vězení, čímž procvičí jemné motorické dovednosti. Aby předškoláci dostali Jokera za mříže, musí zapojit jemné motorické dovednosti a projevit schopnosti při řešení problémů. Jokerův vystřelovač slizu a Batmanův rychlý Batmobil mohou celou situaci ještě pořádně zamotat! Přehrávání příběhů se třemi slavnými postavami pak v dětech podpoří rozvoj sociálního cítění a emocionálních dovedností.

Batmanova jeskyně měří přes 14 cm na výšku, 22 cm na šířku a 9 cm do hloubky a model Batmobilu měří přes 12 cm na délku. Pro ještě více herních možností můžete sadu snadno nakombinovat s dalšími stavebnicemi Lego Duplo. Nejsou zapotřebí žádné baterie.

Kultovní postavy a hraní bez konce S touto začátečnickou sadou z řady Lego Duplo Batman, v níž najdete oblíbené superhrdiny a padouchy, parádní vychytávky a úžasná vozidla, si děti užijí neomezené hraní, které podpoří jejich vývoj. Rodičům dá zase příležitost prožít se svými malými superhrdiny krásné společné chvíle.

Rozměry kusového balení: 19 x 35 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Batman
Věk: Od 2 let
Načítám