LEGO Duplo 10883 - Můj první odtahový vůz

Předškolní děti si zamilují odtahování porouchaného auta se sadou Lego Duplo Můj první odtahový vůz. 
EAN: 5702016367553
Kód 1: 2210883
Kód 2: 10883LEG
8,65 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Předškolní děti si zamilují odtahování porouchaného auta se sadou Lego Duplo Můj první odtahový vůz. Jednoduchá stavebnice rozvíjí jemnou motoriku a modely odtahového vozu a auta se zdobenými kostkami oken s postavičkami podněcují k hraní rolí. 

Sada obsahuje odtahový vůz s navijákem, auto a dílek ve tvaru dopravního kuželu. Pomozte dětem osvojit si základní stavitelské dovednosti s těmito dvěma modely vozidel, naložte auto na odtahový vůz a odvezte ho do bezpečí.

Odtahový vůz měří přes 7 cm na výšku, 12 cm na délku a 6 cm na šířku. • Auto měří přes 6 cm na výšku, 9 cm na délku a 6 cm na šířku.

Rozměry kusového balení: 14 x 7 x 72 cm

Stavebnice podporuje herní dovednosti a jazykový rozvoj dětí. Kreativní stavebnice Lego Duplo nabízí nekonečné množství herních možností a rozvíjí v předškolních dětech tvořivost. Výrobky Lego Duplo jsou speciálně navržené tak, aby byly zábavné a vhodné pro malé dětské ručičky. Ideální hračka pro předškoláky. 

Tato malá kompaktní sada představuje skvělou stavebnici pro předškoláky, se kterou si můžete hrát, ať jste kdekoli! Duplo kostky jsou speciálně navržené tak, aby byly bezpečné pro malé ručičky.

 

Balení: 1 ks
Načítám