LEGO Friends 41430 - Aquapark

Znáte malé stavitele, kteří si zaslouží parádní odměnu? Tato stavebnice je ideální hračkou pro všechny děti, které milují stavitelské výzvy a kreativní hraní.

EAN: 5702016619157
Kód 1: 2241430
Kód 2: 41430LEG
2 405 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Znáte malé stavitele, kteří si zaslouží parádní odměnu? Tato stavebnice je ideální hračkou pro všechny děti, které milují stavitelské výzvy a kreativní hraní. V aquaparku najdete velkou škálu detailů, které děti zabaví na dlouhé hodiny. Pyšní se třemi skluzavkami, včetně krytého tobogánu. Ještě více zábavy si děti užijí s vodním dělem a kyblíkem, který po stisknutí tlačítka vylije vodu na minipanenky. Vše se ale netočí jen kolem skotačení ve vodě. Stavebnice nabízí také spoustu možností k relaxaci, aby si minipanenky mohly oddychnout. Děti si mohou hrát na to, že si dopřávají odpočinek ve vířivce, na masáži nebo s lahodnou zmrzlinou. 

Vezměte děti do šťastného světa městečka Heartlake, kde zažijí nejedno dobrodružství s Lego Friends Stephanie, Emmou, Miou, Olivií a Andreou a s ostatními postavami, které znají z televizního seriálu. Je to místo, kde na ně čeká spousta kreativních a zábavných kamarádů. Děti se v aquaparku od Lego Friends ponoří do úžasných dobrodružství a zabaví se při zkoumání důmyslných detailů. Malí stavitelé se přidají k Lego Friends minipanenkám Stephanie, Emmy a Olivie a bude je hlídat plavčík Mason. Figurka plameňáka, která je novinkou pro červen 2020, dodá na pestrobarevnosti.

Model měří přes 31 cm na výšku, 33 cm na šířku a 19 cm do hloubky.

Počet dílků: 1001

S touto sadou si děti mohou hrát na nespočet způsobů. Pošlete minipanenky na tobogán a potom si dejte oddych ve vířivce. Děti se také budou moci vžít do role plavčíka, který dává pozor na ostatní, nebo si vyzkouší, jaké to je prodávat zmrzlinu.

Rozměry kusového balení: 38 x 58 x 9 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám