LEGO Hidden Side 70432 - Strašidelná pouť

Fanoušci virtuální reality a videoher se budou cítit jako doma v úžasném vesmíru Lego Hidden Side, kde se fyzický a digitální svět slévají do neuvěřitelného zážitku z rozšířené reality pro jednoho nebo více hráčů. 

EAN: 5702016616132
Kód 1: 2270432
Kód 2: 70432LEG
47,88 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci virtuální reality a videoher se budou cítit jako doma v úžasném vesmíru Lego Hidden Side, kde se fyzický a digitální svět slévají do neuvěřitelného zážitku z rozšířené reality pro jednoho nebo více hráčů. Tato sada pro lovce duchů se strašidelnou poutí kombinuje sestavitelný Lego model s aplikací, takže interakce s ním vyvolá události v digitálním světě.

Model strašidelné poutě lze oživit tím, že se na něj podíváte přes chytré zařízení vybavené Lego Hidden Side aplikací pro rozšířenou realitu. Pak se děti vydají na průzkum, za záhadami a na lov duchů a utkají se se strašidelným bossem klaunem Tragicem ve vzrušujícím digitálním světě. Horská dráha, věž s volným pádem a 5 minifigurek umožňují kreativní a zábavné hraní!

Svět Lego Hidden Side je situován do fiktivního městečka Newbury, kde duchové straší lidi a osídlují budovy. Herní zážitek z rozšířené reality neustále zlepšujeme prostřednictvím nového obsahu, postav a speciálních událostí.

Rozměry kusového balení: 28 x 6 x 48 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám