LEGO Hidden Side 70431 - Temný maják

Vítejte ve vesmíru Lego Hidden Side, kde se fyzický a digitální svět slévají do neuvěřitelného zážitku z rozšířené reality pro jednoho nebo více hráčů. 

EAN: 5702016616125
Kód 1: 2270431
Kód 2: 70431LEG
1 245 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vítejte ve vesmíru Lego Hidden Side, kde se fyzický a digitální svět slévají do neuvěřitelného zážitku z rozšířené reality pro jednoho nebo více hráčů. Tato sada Temný maják kombinuje otevřené kreativní hraní s aplikací. Interakce s modelem tedy vyvolává události v digitálním světě.

Jednoduše naskenujte tento model temného majáku pomocí chytrého zařízení vybaveného bezplatnou aplikací Hidden Side pro rozšířenou realitu a odhalte úžasný digitální svět. Zde se děti mohou vydat na průzkum a vstříc řešení záhad, na lov duchů a utkat se s bossem Joe Ishmaelem! A díky 5 parádním minifigurkám budou mít také příležitost vychutnat si nekonečnou zábavu s Lego stavebnicemi!

Svět Lego Hidden Side je situován do fiktivního městečka Newbury, kde duchové straší lidi a osídlují budovy. Herní zážitek z rozšířené reality neustále zlepšujeme prostřednictvím nového obsahu, duchů a speciálních událostí.

Rozměry kusového balení: 28 x 6 x 48 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám