LEGO Hidden Side 70429 - El Fuegovo kaskadérské letadlo

Vítejte v říši Hidden Side, kde fyzický svět splývá s tím digitálním. 

EAN: 5702016616101
Kód 1: 2270429
Kód 2: 70429LEG
27,50 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vítejte v říši Hidden Side, kde fyzický svět splývá s tím digitálním. Tato sada El Fuegovo kaskadérské letadlo od Lego Hidden Side kombinuje sestavitelné vrtulové letadlo s pokročilou technologií aplikace pro dosažení neuvěřitelného herního zážitku z rozšířené reality pro jednoho nebo více hráčů! Přileťte do světa Hidden Side na palubě El Fuegova kaskadérského letadla a vychutnejte si úžasný zážitek z rozšířené reality pro jednoho nebo více hráčů! Postavte úžasné vrtulové letadlo s minifigurkami El Fuega, Jacka a Mary Breaksom. Pak si nainstalujte bezplatnou aplikaci Hidden Side pro rozšířenou realitu, naskenujte váš model pomocí chytrého zařízení a odhalte strašidelný digitální svět. Vydejte se na lov duchů, hledejte stopy a utkejte se s bossem Harry Canem!

Tento model strašidelného El Fuegova kaskadérského letadla odhalí děsivý digitální svět. Stačí se na něj podívat přes chytré zařízení vybavené aplikací Lego Hidden Side pro rozšířenou realitu. Poté se děti vydají na průzkum, lov duchů, budou řešit záhady a utkají se s bossem Harry Canem. A díky minifigurkám kostlivce El Fuega, Jacka a Mary Breaksom a figurky psa Spencera je možné se ihned vrhnout do kreativního hraní!

Sady od Lego Hidden Side obohacují Lego modely o plně interaktivní prvky rozšířené reality. Zážitek ze smíšené reality neustále zlepšujeme prostřednictvím nového obsahu, duchů a speciálních událostí. Nainstalujte si bezplatnou aplikaci Hidden Side pro rozšířenou realitu pro vybrané chytré telefony a tablety a naskenujte tento model!

Rozměry kusového balení: 19 x 7 x 35 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám