LEGO City 60257 - Benzínová stanice

Děti milující modely aut si jistě zamilují tuto sadu Lego City Benzínová stanice, která obsahuje čerpací stanici pro vozidla na elektrický pohon a na benzín. 

EAN: 5702016617917
Kód 1: 2260257
Kód 2: 60257LEG
44,58 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti milující modely aut si jistě zamilují tuto sadu Lego City Benzínová stanice, která obsahuje čerpací stanici pro vozidla na elektrický pohon a na benzín. Můžete připojit SUV a doplnit Oktan E, načerpat benzín do obytné dodávky u čerpadla a navštívit obchod. A s minifigurkami prodavače, řidiče a 2 surfařů se děti mohou těšit na nekonečné nezávislé hraní.

Zajeďte s parádním SUV na elektrický pohon do LEGO® City Benzínové stanice a doplňte rychle Oktan E! Připojte ho k dobíjecímu bodu, vezměte čivavu a vydejte se do útulného obchůdku pro zásoby dobrot. Pak pomozte prodavači doplnit palivo do obytné dodávky surfařů u benzínové pumpy. Na benzínové stanici s několika palivy v Lego City je další rušný den!

Co vás čeká v krabici? Model benzínové stanice s obchůdkem a benzinovým čerpadlem, ale také s SUV, obytnou dodávkou se surfovacím prknem, 4 minifigurkami a figurkou psa čivavy.

V sestaveném stavu měří obytná dodávka přes 7 cm na výšku, 12 cm na délku a 6 cm na šířku, zatímco obchod měří přes 8 cm na výšku, 12 cm na šířku a 7 cm do hloubky.

Počet dílků: 354

Návod na stavění pro tuto sadu od Lego City najdete v krabici. Nebo běžte na internet a stáhněte si Instructions PLUS v rámci aplikace Lego Life pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem na stavění s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se začínající Lego stavitelé rychle stanou opravdovými mistry!

Sady od Lego City Turbo Wheels nabízejí celou řadu parádních sestavitelných modelů na kolech! Tyto sady s řadou funkcí a zábavnými postavami inspirují k otevřenému, nezávislému hraní, při němž si děti mohou přehrávat scénáře odrážející skutečný život zábavným a vzrušujícím způsobem.

Rozměry kusového balení: 26 x 7 x 38 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám