LEGO City 60256 - Závodní auta

Fantastická stavebnice pro děti, které milují akční hračky. Se stavebnicí Závodní auta od Lego City si váš malý závodní jezdec bude moci donekonečna užívat akci ve vysoké rychlosti. 

EAN: 5702016617900
Kód 1: 2260256
Kód 2: 60256LEG
22,27 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fantastická stavebnice pro děti, které milují akční hračky. Se stavebnicí Závodní auta od Lego City si váš malý závodní jezdec bude moci donekonečna užívat akci ve vysoké rychlosti. Tato Lego závodní auta na elektrický pohon a na benzín s minifigurkami řidičů jsou předpokladem pro vzrušující závodní výzvu – benzín vs. elektřina. Připravte se, sešlápněte pedál a pořádně to rozjeďte! Pomozte závodním jezdcům do jejich vozidel. Které z nich vyhraje závod? Bude to červeno-bílé auto se super rychlým benzínovým motorem, nebo žluto-modré auto s mimořádně tichým a výkonným elektrickým motorem? S touto úžasnou sadou Závodní auta od Lego City to záleží jen na vás!

Co vás čeká v krabici? Děti se mohou těšit na 2 parádní LEGO® závodní auta s úžasnými detaily, 2 kužely na start a do cíle, a k tomu navíc na 2 minifigurky řidičů se závodními helmami.

  • V sestaveném stavu měří červené Lego závodní auto přes 4 cm na výšku, 13 cm na délku a 5 cm na šířku, zatímco žluté LEGO závodní auto měří přes 4 cm na výšku, 12 cm na délku a 5 cm na šířku.

Počet dílků: 190

S touto sadou si děti mohou užít zábavu, a ještě navíc se něco dozvědět. Proč? Protože obsahuje jednoduchý návod na stavění, který pomůže začínajícím Lego stavitelům stát se opravdovými mistry.

Sady od Lego City Turbo Wheels s úžasnou řadou super rychlých a super cool modelů na kolech dětem dávají příležitost nastartovat jejich vnitřní motor. Tyto sady s řadou funkcí a zábavnými postavami inspirují k otevřenému, nezávislému hraní, při němž si děti mohou přehrávat scénáře odrážející skutečný život zábavným a vzrušujícím způsobem.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám