LEGO City 60254 - Přeprava závodního člunu

Tato sada Lego City Přeprava motorového člunu je skutečně úžasná. 

EAN: 5702016617887
Kód 1: 2260254
Kód 2: 60254LEG
27,50 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Tato sada Lego City Přeprava motorového člunu je skutečně úžasná. Obsahuje výkonný nákladní transportér a sportovní aerodynamický, tryskový motorový člun, který skutečně plave! Minifigurky řidiče náklaďáku a Xtreme závodního jezdce jsou předpokladem pro závodění ve vysoké rychlosti a dobrodružství!

Zamiřte do přístavu Lego  City na palubě výkonného transportéru závodního člunu! Najeďte nákladním automobilem k okraji vodní hladiny a vyložte úžasný tryskový člun. Pak se přidejte k Xtreme týmu závodních jezdců, prohánějte se po vlnách a stanovujte nové Lego City rychlostní rekordy na vodě. Vruum! A až budete mít hotovo, můžete dopravit závodní člun zpátky na základnu. Další dobrodružství ve vysoké rychlosti v Lego City!

Součástí této sady je jednoduchý návod na stavění a Instructions PLUS! S tímto interaktivním návodem v rámci bezplatné aplikace LEGO Life pro chytré telefony a tablety spolu s nástroji pro přibližování a otáčení si děti užijí při stavění Lego sad ještě více zábavy!

Sady od Lego City Skvělá vozidla nabízejí pozemní, vzdušné a vodní modely s řadou funkcí a podněcují představivost. S těmito realistickými stavebnicemi budou mít děti možnost prozkoumat nejrůznější vozidla a vymýšlet si příběhy a scénáře odrážející skutečný život ve městě zábavným a kreativním způsobem.

Rozměry kusového balení: 19 x 9 x 35 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám