LEGO City 60252 - Buldozer na staveništi

Malé děti, které si rády hrají na každodenní hrdiny, si jistě zamilují tuto sadu Lego City Buldozer na staveništi. 

EAN: 5702016617863
Kód 1: 2260252
Kód 2: 60252LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Malé děti, které si rády hrají na každodenní hrdiny, si jistě zamilují tuto sadu Lego City Buldozer na staveništi. Obsahuje parádní buldozer s gumovými pásy a funkční radlicí, jeřáb s demoliční koulí, míchačku na beton a výstražnou ceduli – vše, co dítě potřebuje k tomu, aby si mohlo vychutnávat hodiny kreativního hraní.

Tým dělníků v Lego City má napilno a potřebuje vaši pomoc. Rozmístěte kužely a výstražné cedule, které upozorní kolemjdoucí, vylezte na věž a vyšlete demoliční kouli proti zdi – BUM! Nyní naskočte do kabiny mocného buldozeru a naberte jeho velkou radlicí suť. Až budete hotovi, vyložte míchačku na beton z přívěsu a pracujte na nové zdi. Dělníci v Lego City mají dnes napilno!

  • V sestaveném stavu měří stavební buldozer přes 8 cm na výšku, 12 cm na délku a 6 cm na šířku, zatímco přívěs měří přes 4 cm na délku, 9 cm na výšku a 4 cm na šířku.

Počet dílků: 126

Tato sada pro děti ve věku 4 a více let obsahuje jednoduchý návod v tištěné podobě a speciální kostku pro snadný začátek stavění, která dětem pomůže pocítit hrdost při sestavování vlastních Lego modelů. A díky bezplatné aplikaci Lego Life pro chytré telefony a tablety mají děti přístup i k návodu Instructions PLUS – jedná se o interaktivní návod s úžasnými nástroji pro přiblížení a otáčení, se kterým si děti užijí při stavění Lego sad ještě více zábavy.

Sady Lego City dětem umožní ponořit se do otevřených dobrodružství a scénářů odrážejících skutečný život. A s celou řadou realistických vozidel a strojů bohatých na různé funkce mohou děti popustit uzdu své fantazii!

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 4 let
Načítám