LEGO City 60248 - Zásah hasičského vrtulníku

Tato sada Lego City Zásah hasičského vrtulníku – úžasná stavebnice pro děti, které milují akční hračky – obsahuje natahovací vrtulník, který skutečně létá, a k tomu navíc záchrannou čtyřkolku a scénu s požárem. 

EAN: 5702016617825
Kód 1: 2260248
Kód 2: 60248LEG
579 Kč cena s DPH
poslední 2 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Tato sada Lego City Zásah hasičského vrtulníku – úžasná stavebnice pro děti, které milují akční hračky – obsahuje natahovací vrtulník, který skutečně létá, a k tomu navíc záchrannou čtyřkolku a scénu s požárem. Děti si mohou užít zábavu se 3 minifigurkami, včetně dělníka s parádní svařovací maskou, hasiče-pilota vrtulníku a velitelky hasičů z televizního seriálu Lego City Freyi McCloud.

Jejda! Oheň! Pomoc! Jeden z pracovníků s cool svařovací maskou omylem způsobil požár při opravě potrubí! Naštěstí je hasičský průzkumný vrtulník Lego City přímo nad námi a pilot odeslal nouzový signál hasičskému týmu. Pomozte velitelce hasičů Freye McCloud z televizního seriál Legp City naskočit na její super rychlou čtyřkolku. A pak pospěšte na místo činu a zachraňte celou situaci!

  • V sestaveném stavu měří natahovací vrtulník přes 6 cm na výšku, 19 cm na délku a 12 cm na šířku, zatímco čtyřkolka měří přes 4 cm na výšku, 8 cm na délku a 4 cm na šířku.

Počet dílků: 93

Pokud hledáte ideální vánoční, narozeninový nebo jakýkoli jiný dárek pro děti, které milují akční hračky, již nemusíte hledat dál. Díky srozumitelnému návodu na stavění si i začínající Lego stavitelé mohou vychutnat pohlcující stavitelský a herní zážitek z nezávislého hraní, zábavné postavy a vzlétnout s natahovacím policejním vrtulníkem, který představuje novinku pro leden 2020!

Hasičské sady od Lego City nabízejí širokou řadu budov, realistických vozidel a zábavných postav se spoustou funkcí, které děti přenesou do světa, kde se daří kreativitě a představivosti.

Rozměry kusového balení: 19 x 7 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám