LEGO City 60245 - Loupež s monster truckem

Malí akční hrdinové a fanoušci úžasného televizního seriálu Lego City si zamilují tuto akční sadu Lego City Loupež s monster truckem, která obsahuje policejního hrdinu Toma Bennetta a notoricky známou zlodějku Big Betty. 

EAN: 5702016617795
Kód 1: 2260245
Kód 2: 60245LEG
44,58 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Malí akční hrdinové a fanoušci úžasného televizního seriálu Lego City si zamilují tuto akční sadu Lego City Loupež s monster truckem, která obsahuje policejního hrdinu Toma Bennetta a notoricky známou zlodějku Big Betty. Díky snadno srozumitelnému návodu na stavění si mohou i začínající Lego stavitelé vychutnat pohlcující stavitelský a herní zážitek.

Prásk! Spící ostrahu banky právě probudila rána! Big Betty a její lstivý komplic vybavili super výkonný monster truck obrovským magnetem. A právě vyrvali sejf ze zdi banky! Pomozte policejnímu strážníku Tomu Bennettovi chytit zloděje v policejní dodávce. Poté mobilizujte policistku na její superrychlé motorce a pusťte se do honičky! Pokud hledáte akční sadu plnou funkcí, kterou si děti zamilují, je pro vás tato sada tím pravým. Se 4 minifigurkami, monster truckem vybaveným obrovským magnetem pro demolici banky, budovou banky s magnetickým sejfem a policejní dodávkou a motorkou je vše připraveno na akční zábavu.

V sestaveném stavu měří monster truck 8 cm na výšku, 17 cm na délku a 9 cm na šířku, zatímco policejní dodávka měří přes 8 cm na výšku, 12 cm na délku a 6 cm na šířku.

Počet dílků: 362

Děti si zamilují možnosti otevřeného hraní, které jim nabízejí policejní sady od Lego City. Díky širokému výběru realistických vozidel, propracovaných budov a zábavných postav mohou děti vytvářet realistické scénáře, které zobrazují skutečný život ve městě zábavným a kreativním způsobem.

Rozměry kusového balení: 28 x 6 x 48 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám