LEGO City 60242 - Policejní honička na dálnici

Sada Policejní honička na dálnici od Lego City se 2 parádními auty a Lego City minifigurkami hrdiny Dukea DeTaina a nechvalně známého zloděje Vita umožňuje přehrávání úžasných dobrodružství při automobilových honičkách. 

EAN: 5702016617566
Kód 1: 2260242
Kód 2: 60242LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Sada Policejní honička na dálnici od Lego City se 2 parádními auty a Lego City minifigurkami hrdiny Dukea DeTaina a nechvalně známého zloděje Vita umožňuje přehrávání úžasných dobrodružství při automobilových honičkách. Skvělý dárek pro děti milující akční hraní a fanoušky parádního televizního seriálu Lego City.

Písk! Nechvalně proslulý zločinec Vito uhání pryč s kradeným sejfem plným bankovek a zlatých cihliček. Posaďte nebojácného poručíka Dukea DeTaina do jeho parádního policejního auta. Prásk! Vito narazil do bedny s rybami – čelní srážka! Skvělý zásah! Nyní se zhluboka nadechněte a pomozte Dukeovi zatknout zloděje páchnoucího rybinou. Užijte si akční dobrodružství s řadou Lego City! Díky minifigurkám hrdiny poručíka Dukea DeTaina a zločince Vita od Lego City, parádnímu policejnímu autu, sportovnímu únikovému autu a kradenému sejfu a bedně ryb obsahuje tato sada vše pro zábavnou a vzrušující automobilovou akční honičku!

  • V sestaveném stavu měří Dukeovo policejní auto přes 4 cm na výšku, 12 cm na délku a 5 cm na šířku, zatímco Vitův kabriolet měří přes 3 cm na výšku, 11 cm na délku a 5 cm na šířku.

Počet dílků: 185

Tato sada obsahuje jednoduchý návod na stavění a nabízí pokyny Instructions PLUS – součást bezplatné aplikace Lego Life pro chytré telefony a tablety. S tímto interaktivním návodem na stavění s úžasnými nástroji přibližování a otáčení se začínající Lego stavitelé rychle stanou opravdovými mistry!

Policejní sady, které jsou součástí světa Lego City, přinášejí vzrušující zážitky při stavění a hraní. Děti si rády vymýšlejí vzrušující scénáře s modely a postavami, které napodobují skutečný život zábavným a kreativním způsobem.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 5 let
Načítám