LEGO Technic 42104 - Závodní tahač 2v1

Fantastický model tahače pro děti, které milují akční modely. Váš malý závodní jezdec si užije spoustu zábavy při stavění tohoto modelu. A to je teprve začátek! 

EAN: 5702016616439
Kód 1: 2242104
Kód 2: 42104LEG
445 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fantastický model tahače pro děti, které milují akční modely. Váš malý závodní jezdec si užije spoustu zábavy při stavění tohoto modelu. A to je teprve začátek! Až model postavíte, natáhněte ho, pusťte a sledujte, jak bude uhánět k cíli. Prožijte napětí na závodní dráze.

Úžasná sada s tahačem pro závodnická dobrodružství. Tento model závodního tahače si jistě získá pozornost malých automobilových nadšenců. Obří výfuk, velký spoiler, otevírací dveře a kapota nabízejí dětem spoustu herních možností. A to není vše! Tento plastový model 2v1 dává dětem možnost přestavět tahač na parádní závoďák a získat přitom nové stavitelské dovednosti.

Technicky orientované modely podněcují dětskou představivost. Řada Lego Technic je ideální pro nadšené stavitele, kteří touží po náročných modelech s realistickými funkcemi.

Součástí každé sady je tištěný návod, ale u této sady jsou navíc k dispozici i digitální pokyny Instructions PLUS. Najdete je v bezplatné aplikaci Lego Life. Dopřejte malým stavitelům pocit úspěchu se zobrazovacími nástroji přibližování a otáčení.

Rozměry kusového balení: 14 x 7 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám