LEGO Friends 41404 - Herní boxík: Emma

Darujte flexibilní zábavu v podobě sady Lego Friends Herní boxík: Emma. Uvnitř průsvitného třpytivého pouzdra se skrývá malý fotografický ateliér pro mazlíčky. Dárek se bude nejvíce hodit pro děti, které milují zvířátka a mají rády kompaktní…

EAN: 5702016618907
Kód 1: 2241404
Kód 2: 41404LEG
8,65 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Podobný/Alternativní produkt

Darujte flexibilní zábavu v podobě sady Lego Friends Herní boxík: Emma. Uvnitř průsvitného třpytivého pouzdra se skrývá malý fotografický ateliér pro mazlíčky. Dárek se bude nejvíce hodit pro děti, které milují zvířátka a mají rády kompaktní hračky.

Lego Friends boxíky představují zcela nový způsob hraní. Prvky této sady s tematikou upravování zvířátek jsou odnímatelné, takže si děti budou moci užít hraní plného představivosti mimo boxík. Dílky ale lze připojit i k základně boxíku, čímž si zajistíte bezstarostnou zábavu na cestách – už žádné chybějící kostky! Boxík se dá rozdělit na dvě poloviny, takže se děti můžou podělit o hraní si s malým fotografickým ateliérem se svými kamarády.

Posbírat se dá celkem 5 boxíků. Každá z těchto přenosných hraček obsahuje tajemného mazlíčka v nahodilé barvě – odhalení překvapení ukrytého uvnitř je součástí zábavy! Stohovatelná hračka má postranní panty, díky kterým ji lze připojit k ostatním boxíkům, a vytvořit si tak zábavnou výstavku. Seznamte děti se světem městečka Heartlake, místem hrdinů všedního dne i vřelých přivítání!

Rozměry kusového balení: 21 x 5 x 15 cm

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám