LEGO Friends 41392 - Luxusní kempování v přírodě

Podpořte dětské nadšení pro přírodu se stavebnicí Lego Friends Luxusní kempování v přírodě. 

EAN: 5702016618792
Kód 1: 2241392
Kód 2: 41392LEG
27,50 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Podpořte dětské nadšení pro přírodu se stavebnicí Lego Friends Luxusní kempování v přírodě. Nabízí spousty prvků, se kterými si děti vyhrají dlouhé hodiny. Nechte je představit si, jaké je projíždět se na kole lesy s Lego Friends minipanenkami Olivií a Miou. Nebo si můžou hrát s veverkou či předstírat, že sledují hvězdy pomocí dalekohledu.

S touto stavebnicí nezažijete žádné obyčejné táboření. V Lego stanu totiž najdete postele, a dokonce i chytrý telefon, pomocí kterého můžou dívky posílat fotky do městečka Heartlake. Děti si zamilují stavění stanu pro minipanenky, který má střechu z měkkého plastu. Celý kemp pak můžou vyzdobit girlandami se světýlky. A jakmile budou se stavěním kempu hotové, můžou si představit, jak odpočívají ve vířivce.

Kempování není to jediné, co je v tomto přírodním dárku pro děti naprosto špičkové. Stejně na tom je i návod! Stáhněte si aplikaci Lego Life a přejděte do návodu Instructions PLUS, kde si děti budou moci stavbu kempu různě prohlížet, otáčet nebo přibližovat. Tomu se říká stavění v digitálním věku!

Rozměry kusového balení: 19 x 7 x 35 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 6 let
Načítám