LEGO Classic 11008 - Kostky a domky

Děti již velmi brzy v životě chápou důležitost domova, proto sada Lego Classic Kostky a domky představuje ideální způsob, jak je seznámit se světem tvořivého stavění. 

EAN: 5702016616590
Kód 1: 2211008
Kód 2: 11008LEG
419 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti již velmi brzy v životě chápou důležitost domova, proto sada Lego Classic Kostky a domky představuje ideální způsob, jak je seznámit se světem tvořivého stavění. Když si děti stavějí a hrají osvojí si cenné dovednosti, které jim vydrží po celý život.

Chlapečci a holčičky od 4 let si zamilují stavění a hraní si s těmito 6 jednoduchými Lego modely. Mohou postavit rodinný dům, maják, iglú, hrad, malý domeček a větrný mlýn. Jednoduchý návod a parádní prvky, jako jsou otáčecí plachty větrného mlýnu, zaručí, že stavění půjde snadno a bude plné legrace. A když děti modely dokončí, stále jim zbyde spousta kostek a dílků, aby si mohly vytvořit svůj vlastní vysněný domov.

  • Počet dílků: 270

Stavebnice Lego Classic dětem otevírají svět nápadů a inspirace. Zábavné modely a snadný návod jim pomohou začít. Zatímco si děti budou užívat radost z tvoření, získají dovednosti, které jsou klíčem k budoucímu úspěchu.

Rozměry kusového balení: 19 x 7 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 270
Věk: Od 4 let
Načítám