LEGO Duplo 10920 - Čajový dýchánek Elsy a Olafa

Tato všestranná sada na motivy Ledového království od Disney otevírá svět neomezených herních možností a příležitostí k učení.

EAN: 5702016618105
Kód 1: 2210920
Kód 2: 10920LEG
17,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Tato všestranná sada na motivy Ledového království od Disney otevírá svět neomezených herních možností a příležitostí k učení.

Zábavná, sestavitelná výuková hračka pro malé děti a fanoušky Ledového království!

Zatímco si budou děti užívat spoustu legrace, prožijí důležité vývojové milníky. Elsa a Olaf od Disneyho si hrají ve sněhu – a dílky a figurky uzpůsobené batolatům vás zvou, abyste se společně se svým malým stavitelem přidali k zábavě! Můžete si zasáňkovat a pochutnat na zmrzlině nebo si dopřát šálek horké čokolády, abyste se zahřáli! Hraní s Elsou a Olafem podporuje také emoční vývoj dětí, neboť s hrdiny budou prožívat spoustu různých dobrodružství. To vše bude rozvíjet jejich kreativní myšlení a prostorovou orientaci. Všechny dílky jsou uzpůsobené malým ručkám dětí, aby je mohly snadno uchopit a umístit a nic jim nebránilo ve vytváření svých příběhů – skvělé pro představivost a jemné motorické dovednosti.

Tyto okouzlující sestavitelné hračky podporují vývoj předškoláků s pomocí oblíbených námětů, známých prostředí a postav a také kostek, které jsou uzpůsobené malým ručkám dětí. Zatímco si děti budou přehrávat jednoduché scény nebo vymýšlet své vlastní kreativní příběhy, mohou s nimi rodiče sdílet krásné společné chvíle.

Rozměry kusového balení: 19 x 6 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Ledové království, Walt Disney
Věk: Od 2 let
Načítám