LEGO Duplo 10914 - Velký box s kostkami

Inspirujte děti k neomezenému kreativnímu hraní a osvojování si klíčových dovedností s rozmanitou a všestrannou sadou Lego Duplo Velký box s kostkami, v níž najdete barevné kostky a speciální dílky, které nadchnou a okouzlí všechny malé…

EAN: 5702016617757
Kód 1: 2210914
Kód 2: 10914LEG
40,73 € cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Inspirujte děti k neomezenému kreativnímu hraní a osvojování si klíčových dovedností s rozmanitou a všestrannou sadou Lego Duplo Velký box s kostkami, v níž najdete barevné kostky a speciální dílky, které nadchnou a okouzlí všechny malé stavitele. 

Lego stavebnice pro předškoláky – s vlastním úložným boxem!

Pevný úložný box ukrývá spoustu inspirace a nápadů, které zabaví a nadchnou děti. Najdete zde auto, okna, květiny, balónky, dárky a dort, kostky s čísly 1 až 5 pro první počítání a samozřejmě také úžasný výběr Lego kostek v krásné paletě barev. A zatímco si malí stavitelé budou hrát s kostkami a tvořit nápadité modely, rodiče a všichni blízcí s nimi mohou sdílet jejich důležité vývojové milníky.

Stavebnice Lego Duplo představují skvělý dárek pro batolata. S barevnými, snadno uchopitelnými dílky, které podněcují představivost a inspirují k otevřenému hraní, předškoláci vstoupí do světa příběhů a dobrodružství.

Rozměry kusového balení: 26 x 18 x 37 cm

 

Balení: 1 ks
Načítám