LEGO Duplo 10913 - Box s kostkami

Tato zábavná vývojová hračka je plná kostek a dílků, které povzbuzují batolata k praktickému tvoření a nápaditému hraní. Známé předměty stimulují mysl dětí a barevné tvary vyzývají k tvořivému stavění, proto tato začátečnická stavebnice Lego…

EAN: 5702016617740
Kód 1: 2210913
Kód 2: 10913LEG
23,42 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Tato zábavná vývojová hračka je plná kostek a dílků, které povzbuzují batolata k praktickému tvoření a nápaditému hraní. Známé předměty stimulují mysl dětí a barevné tvary vyzývají k tvořivému stavění, proto tato začátečnická stavebnice Lego Duplo představuje perfektní způsob, jak inspirovat každého malého stavitele. 

Pevný úložný box ukrývá auto s pohyblivými koly, střechu, okno, květinu, chleba, DUPLO figurky, kostky s čísly 1, 2 a 3, a k tomu navíc spoustu originálních kostek v zajímavých barvách. Zatímco děti budou spojovat kostky a dílky do nespočtu nápaditých her a modelů, rodiče s nimi mohou sdílet radost a jejich důležité vývojové milníky.

Stavebnice DUPLO malým stavitelům vkládají do rukou neomezené možnosti hraní a sebevyjadřování. Přináší barevné dílky uzpůsobené pro ručky batolat, které zažehnou jiskru dětské představivosti. Kostky jsou navíc bezpečné, čisté a můžete je vzít kamkoli s sebou.

Rozměry kusového balení: 18 x 18 x 37 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 18 měsíců
Načítám