LEGO Disney 41168 - Elsina kouzelná šperkovnice

Postav si svou vlastní šperkovnici inspirovanou Elsiným zámkem z Ledového království II a schovej do ní všechny své poklady! 

EAN: 5702016368659
Kód 1: 2241168
Kód 2: 41168LEG
889 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Sada Lego Disney Ledové království II Elsina kouzelná šperkovnice představuje ideální dárek pro všechny fanynky filmového trháku. Tato zdobená šperkovnice pro děti je inspirována ozdobami ve tvaru sněžných vloček, které má Elsa ve svém ledovém zámku, a má otočné podstavce, díky kterým se bude Elsa a mytický vodní duch Nokk točit dokola před zrcadlem. Zásuvka je vybavena zámkem, aby tvé šperky nebo oblíbené poklady byly v bezpečí. Také je zde zrcadlo, takže se můžeš podívat, jak ti šperky sluší. Ve šperkovnici inspirované Ledovým královstvím najdeš dva Lego prsteny a je dodávána se dvěma postavami z filmu: Elsou a Nokkem.

Postav si svou vlastní šperkovnici inspirovanou Elsiným zámkem z Ledového království II a schovej do ní všechny své poklady! Roztoč podstavce a sleduj, jak se před zrcadlem otáčí Elsa a mytický vodní duch Nokk. Otevři speciální zámek a schovej si do zásuvky své oblíbené šperky. Uvnitř navíc najdeš dva nové Lego prsteny, které můžeš přidat do své sbírky!

Rozměry kusového balení: 26 x 8 x 28 cm

 

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Ledové království, Walt Disney
Věk: Od 6 let
Načítám