LEGO Star Wars 75257 - Millennium Falcon

Přidej se k Finnovi, Chewbaccovi, Lando Calrissianovi, Booliovi, C-3PO, R2-D2 a D-O na jejich cestách galaxií na palubě legendární lodi Millennium Falcon. 

EAN: 5702016370799
Kód 1: 2275257
Kód 2: 75257LEG
4 009 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Přidej se k Finnovi, Chewbaccovi, Lando Calrissianovi, Booliovi, C-3PO, R2-D2 a D-O na jejich cestách galaxií na palubě legendární lodi Millennium Falcon. Stejně jako ve filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera, i tento model má již to nejlepší za sebou… ale stále zvládne kesselskou cestu za 12 parseků… možná. Zvedni rampu, ujmi se řízení a připrav se na dobrodružnou cestu vesmírem Lego Star Wars!

Inspirujte děti i dospělé s tímto modelem Lego Star Wars Millennium Falcon. Tato verze z kostek kultovní corelliánské nákladní lodi obsahuje celou řadu detailů, jako například otočnou horní a spodní střeleckou věž, 2 pružinové vystřelovače, spouštěcí rampu a otevírací kokpit s prostorem pro 2 minifigurky. Vrchní panely lze otevřít a prohlédnout si propracovaný interiér, v němž si děti budou nadšeně přehrávat scény z filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera s postavami ze Star Wars, jako jsou Finn, Chewbacca, Lando Calrissian, Boolio, C-3PO, R2-D2 a D-O.

Tato kultovní sada Lego Star Wars zároveň představuje skvělý sběratelský dárek pro každého fanouška.

Rozměry kusového balení: 38 x 9 x 58 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 9 let
Načítám