LEGO Star Wars 75256 - Loď Kylo Rena

Cestuj po galaxii v osobním raketoplánu Kylo Rena. Má všechno, co si jen vrchní velitel může přát, včetně skládacích křídel a pružinových vystřelovačů, které odstraší dotěrné bojovníky Odboje! 

EAN: 5702016370782
Kód 1: 2275256
Kód 2: 75256LEG
113,04 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Cestuj po galaxii v osobním raketoplánu Kylo Rena. Má všechno, co si jen vrchní velitel může přát, včetně skládacích křídel a pružinových vystřelovačů, které odstraší dotěrné bojovníky Odboje! V kokpitu je také místo pro jeho obávanou posádku, rytíře z Renu. Tato úžasná sada obsahuje také generála Prydea, vojáka Sithů a vojáka Prvního řádu, takže se můžeš rovnou vrhnout do bitvy!

Přehrávej si vesmírná cestovatelská dobrodružství od Lego Star Wars se sadou Raketoplán Kylo Rena. Tato verze osobní dopravní lodi z kostek vrchního velitele z filmu Star Wars: Vzestup Skywalkera nabízí spoustu detailů, z nichž budou děti i sběratelé nadšení. Jedná se například o otočný pravý motor pro sklopení křídel při přistání nebo možnost zkrátit křídla sklopením horní části dolů. Dále obsahuje otevírací přístupovou rampu, 2 pružinové vystřelovače a kokpit s prostorem pro vrchního velitele Kylo Rena a 2 minifigurky vzadu. Kromě vrchního velitele obsahuje tato velká Lego Star Wars loď také generála Prydea, vojáka Sithů, vojáka Prvního řádu a 2 rytíře z Renu, díky nimž si můžeš okamžitě začít hrát.

Rozměry kusového balení: 38 x 9 x 48 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Věk: Od 10 let
Načítám