LEGO Disney 41167 - Království Arendelle

Přehrávej si každodenní příhody z království Arendelle s úžasnými postavami z nového filmového trháku Ledové království II! 

EAN: 5702016368642
Kód 1: 2241167
Kód 2: 41167LEG
2 049 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Disney Ledové království II Království Arendelle poskytne všem filmovým fanouškům kulisy k hodinám kreativního hraní. Zámek Anny a Elsy má tři patra a lze jej snadno přestavět a otevřít pro pohodlné hraní, proto je ideální pro přehrávání oblíbených scén z filmu. Nábytek lze také jednoduše přesouvat mezi trůnním sálem, ložnicí a podkrovím. Venku si můžeš prohlídnout stánky jarmarku plné nejlepšího zboží a v přístavu na tebe čeká loďka za dobrodružstvím! Součástí tohoto modelu městečka Arendelle jsou tři oblíbené postavy od Disneyho a tři Lego figurky zvířat.

Přehrávej si každodenní příhody z království Arendelle s úžasnými postavami z nového filmového trháku Ledové království II! Vydej se na jarmark s Annou a Elsou a kup chléb a ryby, pak jdi do přístavu a pomoz Kristoffovi ukotvit loďku po jeho posledním dobrodružství. Uvnitř ledového zámku najdeš Elsin trůnní sál, kde může vyřizovat důležité záležitosti. Také se tam potuluje hradní kočka a v kleci jsou dva malí ptáčci. V podkroví zámku můžeš objevovat spousty starožitností a pokladů. Po rušném dni si s Annou odpočiň v její zámecké ložnici, odhrň peřiny a ulož ji do postele – ráno bude vyspaná dorůžova a připravená na další dobrodružství! Tři patra hradu můžeš snadno odnímat a přestavovat, a navíc v nich můžeš přeskládat všechen nábytek, takže si s touto stavebnicí ze světa Ledového království II užiješ opravdu spoustu zábavy.

Rozměry kusového balení: 38 x 7 x 35 cm

 

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney, Ledové království
Věk: Od 5 let
Načítám