LEGO Disney 41164 - Kouzelný domek na stromě

Postav si tento kouzelný domek na stromě inspirovaný Ledovým královstvím II od studia Disney a užij si fantastické dobrodružství v lese se svými oblíbenými hrdiny! 

EAN: 5702016368611
Kód 1: 2241164
Kód 2: 41164LEG
48,04 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Postav si tento kouzelný domek na stromě inspirovaný Ledovým královstvím II od studia Disney a užij si fantastické dobrodružství v lese se svými oblíbenými hrdiny! Vyjdi s Mattiasem na vyhlídku, zatímco Anna a Olaf se vydají na průzkum lesa dole. Pak naskoč na zipline dráhu a sjeď dolů chytat ryby. Když nějakou chytíš, můžeš si ji upéct na ohni a pak ji sníst na večeři v jídelně v horním patře. Prozkoumej Lego domek na stromě, objev truhlu s pokladem a pak se vydej do lesa navštívit králíčky. Ale co jsou zač ty podivné kameny v začarovaným lese? Vyzařuje z nich prastará magie, která se znovu probouzí.

Fanoušci pohádek a magie si se sadou Lego Disney Ledové království II Kouzelný domek na stromě užijí spoustu dobrodružství. Tento sestavitelný kouzelný domek na stromě má ložnici ve spodní části stromu a jídelnu v horním patře. Na vyhlídku vede žebřík a dolů zase parádní zipline dráha, se kterou lze sjet až do začarovaného lesa, kde se děti budou starat o dva králíčky v jejich domečku. Tábořiště s ohněm a místo na chytání ryb s funkcí skákající ryby pak zaručí, že si s Annou, Olafem a Mattiasem z Ledového království II užiješ hodiny kreativní zábavy. Vydej se na dobrodružství plné kouzel a prozkoumej les a mytické kameny.

Součástí stavebnice jsou tři oblíbené postavy z Ledového království II studia Disney a tři figurky Lego zvířat.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 38 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney, Ledové království
Věk: Od 6 let
Načítám