LEGO Hidden Side 70424 - Vlak duchů

Vypravte své děti na vzrušující dobrodružství se sadou Lego Hidden Side Vlak duchů. 

EAN: 5702016367195
Kód 1: 2270424
Kód 2: 70424LEG
1 959 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Vypravte své děti na vzrušující dobrodružství se sadou Lego Hidden Side Vlak duchů. Tato úžasná sada kombinuje sestavitelný Lego model a aplikaci pro děti, se kterou si užijí plně interaktivní herní zážitek. Stáhni si aplikaci Hidden Side, naskenuj model pomocí telefonu a vstup do světa duchů – hraj si se stavebnicí a sleduj, jak v aplikaci celý model ožívá. Díky průběžným aktualizacím, novým záhadám k řešení, předmětům k nalezení, duchům k chycení a silným šéfům k udolání si děti se sadami Lego Hidden Side užijí zbrusu nový herní zážitek! 

Tato stavebnice od Lego Hidden Side kombinuje otevřené tvůrčí hraní s Lego sadami s aplikací, která nabízí úžasný herní zážitek v rozšířené realitě pro jednoho nebo více hráčů. Ideální pro děti ve věku od 8 let. Stáhni si aplikaci Lego Hidden Side, namiř telefon na vlak duchů a probuď stavebnici k životu. Přesouvej telefon a zkoumej měnící se prostředí modelu. Součástí této sady využívající rozšířenou realitu je 5 figurek: Jack Davids se smartphonem a Parker L. Jacksonová se smartphonem, geniální J.B., průvodčí, slečna Santosová, a navíc minifigurku průvodčího Chucka. Vlak je vybavenou velkou řadou bezvadných prvků, jako jsou přízračná křídla, která lze rozložit zatažením za páku, komora pro slečnu Santosovou, a odstrašovací dělo, které ti pomůže porazit duchy a zachránit staré nádraží.

  • Vlak duchů a stanice měří přes 14 cm na výšku, 15 cm na šířku a 61 na délku.

Počet dílků: 698

Tento parádní vlak je vybaven hromadou moderních vymožeností určených k chytání duchů, takže si s ním užiješ spoustu legrace. S pěti minifigurkami, včetně hrdinů Jacka a Parker, pak můžeš přehrávat nespočet napínavých příběhů.

Rozměry kusového balení: 38 x 7 x 48 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 8 let
Načítám