LEGO Technic 42100 - Bagr Liebherr R 9800

Užij si propracovanost tohoto jedinečného Lego Technic modelu jednoho z nejpůsobivějších hydraulických bagrů na světě, Liebherr R 9800. 

EAN: 5702016369915
Kód 1: 2242100
Kód 2: 42100LEG
410,96 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Užij si propracovanost tohoto jedinečného Lego Technic modelu jednoho z nejpůsobivějších hydraulických bagrů na světě, Liebherr R 9800. Tato replika modelu bagru byla vytvořena ve spolupráci se společností Liebherr, ovládá se prostřednictvím aplikace Lego Technic Control+ a nabízí spoustu další prvků a funkcí. Vybrat si můžeš ze čtyř různých obrazovek s parádním grafickým zpracováním, které podtrhuje realistický zážitek z hraní. Jezdi dopředu a dozadu, zatáčej díky oddělenému ovládání pásů, otáčej nástavbou, zvedej a spouštěj rameno, a ovládej lopatu jediným dotykem. Zvol některý z pohybů a sleduj, jak rameno reaguje na tvůj příkaz. Využij přednastavené příkazy nebo vytvářej vlastní sekvence pohybů a kroků. Celý zážitek z hraní doplní autentické zvukové efekty skutečného modelu Liebherr R 9800 – to vše prostřednictvím chytrého zařízení! Až budeš mít vše připraveno, otestuj své dovednosti v úkolech a výzvách, které aplikace nabízí. Kolik odznaků získáš?

Tato propracovaná replika modelu bagru nabízí celou řadu detailně propracovaných detailů, včetně hydrauliky a chlazení a kabiny s ovládacím panelem. Klasické barevné provedení s důmyslnými samolepkami ještě víc podtrhuje propracovanost tohoto obdivuhodného Lego modelu pro děti i dospělé.

Rozměry kusového balení: 48 x 17 x 58 cm

Na baterie: 6x AA (nejsou součástí balení)

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 12 let
Načítám