LEGO Minecraft 21153 - Ovčí farma

Popadni nůžky a dej se do práce na ovčí farmě, u které najdeš také břízu, plot a potůček s kameny. Pěstuj pšenici pro zvířata a květiny na barvení vlny. Starej se o malé Minecraft jehňátko, stříhej obarvenou ovci a sbírej kostky vlny. …

EAN: 5702016370911
Kód 1: 2221153
Kód 2: 21153LEG
17,12 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Popadni nůžky a dej se do práce na ovčí farmě, u které najdeš také břízu, plot a potůček s kameny. Pěstuj pšenici pro zvířata a květiny na barvení vlny. Starej se o malé Minecraft jehňátko, stříhej obarvenou ovci a sbírej kostky vlny. Pak popusť uzdu své představivosti a postav si gigantickou ovci, papouška, srdce nebo nějaký jiný unikátní výrobek, se kterým si ozdobíš farmu!

Se sadou Lego Minecraft Ovčí farma si děti užijí dobrodružství ve známém světě Minecraft. Stavebnice nabízí prostředí farmy, 2 obarvené ovce a jedno jehňátko. Fanoušci slavné videohry si zamilují prožívat vlastní dobrodružství s minifigurkou Stevea při stříhání ovcí, pečování o jehňátko a stavění zábavných modelů na farmě. Sda obsahuje minifigurku Steva a nové figurky červené a žluté ovce a jehňátka, farmu, jejíž součástí je plot, potůček s kameny, úroda, květiny, 2 obarvené Minecraft ovce a jehňátko, a navíc barevné Lego kostky pro postavení některé ze tří zábavných ozdob. Doplňky zahrnují nůžky na ovčí vlnu.

Farma měří přes 12 cm na výšku, 19 cm na šířku a 14 cm do hloubky.

Počet dílků: 250

Popusť uzdu své představivosti – přestavuj tuto sadu a vytvářej další a další modely Lego Minecraft! Užij si Lego Minecraft stavební dobrodružství s touto úžasnou stavebnicí!

Rozměry kusového balení: 19 x 9 x 26 cm

 

Balení: 1 ks
Věk: Od 7 let
Načítám