LEGO Harry Potter 75947 - Hagridova bouda: Záchrana Klofana

Zachraň hipogryfa Klofana před zlým ministrem kouzel a popravčím. 

EAN: 5702016368680
Kód 1: 2275947
Kód 2: 75947LEG
1 515 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Zachraň hipogryfa Klofana před zlým ministrem kouzel a popravčím. V této parádní Lego sadě inspirované filmem Harry Potter a vězeň z Azkabanu se podíváš spolu s Harrym, Ronem Weasleym a Hermionou Grangerovou do Hagridovy boudy, která je plná zajímavých věcí a kde plápolá oheň. Schovej se před ministrem mezi dýně, pak uvolni řetěz a odveď Klofana do bezpečí. Ale pozor – kat se nebojí svou sekeru použít!

Mladé čarodějky a mladí čarodějové si mohou přehrávat scény z filmu Harry Potter a vězeň z Azkabanu se sadou Lego Harry Potter Hagridova bouda: Záchrana Klofana. Tato parádní stavebnice pro děti poskytne všem fanouškům Harryho Pottera ve věku od 8 let nekonečné možnosti pro kreativní hraní. Mohou prozkoumat detailní interiér Hagridovy boudy, schovávat se mezi dýněmi, když ministr kouzel a kat dorazí, a pak zachránit hipogryfa Klofana z pod katovy sekery. Kouzelné dobrodružství nikdy neskončí s touto sadou od Lego Harry Potter.

Obsahuje šest minifigurek, sestavitelnou figurku Klofana s pohyblivými křídly a hlavou a celou řadu doplňků a prvků, včetně světelné kostky v krbu, která se ovládá tlačítkem.

Rozměry kusového balení: 26 x 6 x 38 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Věk: Od 8 let
Načítám